Friday 1 February 2019

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ


ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ



Η Νέα Σελήνη έχει αντιστροφή οικοθεσίας στοιχείο που δίνει πλήρη ανατροπή και αντιστάθμιση σε ότι μέχρι σήμερα θεωρούσες σωστό και πρέπον.

 Μια ιδιόρρυθμη κατάσταση που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τα επακόλουθα της. Το κρυμμένο χαρτί από την έκλειψη Ηλίου του Αυγούστου 2018 παρουσιάζεται και φέρνει το απροσδιόριστο και το απροσδόκητο.
 Οι δυναμικές αυτές κρύβονται άριστα από το μεσοδιάστημα Κρόνου Ποσειδώνα που κάνουν ακριβείας σύνοδο με την Νέα Σελήνη.
Παρουσιάζει ότι έρχονται στην επιφάνεια μυστικά που έχουνε σχέση με οικονομικά συμφέροντα, επικοινωνίας,  πολιτικής, δικτατορικής αρχής,  παιχνίδια που παίχτηκαν και επηρέασαν την ψυχολογία ενός κράτους.
Όλο αυτό το σκηνικό είναι έτοιμο να ανατιναχτεί στον αέρα και αιτία αυτή την φορά θα είναι η αντίδραση του ίδιου του λαού από την καταπίεση που έχει δεχτεί, στον ιδιωτικό, και κοινωνικό τομέα. 
Ας ρίξουμε μια ματιά στον Ωροσκόπο είναι στην   19,53 πρώτα της μοίρας στο ζώδιο του Ζυγού τυχαίο δεν νομίζω επηρεάζεται άριστα από τον Υδροχόο και δίνει μεσοδιάστημα με τον πλανήτη Ερμή συνοδική πορεία στον Δία παρουσιάζει μια αναπάντεχη και έντονη σύγκρουση μεταξύ συνεργασιών που θα ξεχωρίσει το στάρι από την ήρα.  
Φέρνει ευνοϊκές καταστάσεις συνεργασιών και επικοινωνίας.
 Ο Ωροσκόπος βρίσκεται σε αντίθεση με τον Άρη στοιχείο συγκρούσεων που στο προσκήνιο δίνουνε κατάληξη σε ότι έχει σχέση με κυριαρχία και αλλαγή στο πολιτικό προσκήνιο.
Ενώ η Αφροδίτη δείχνει να είναι αυστηρή λόγω Αιγόκερου τολμά να αντιδράσει και να φέρει αναστάτωση με την Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 19/2/2019 και να δώσει το έναυσμα για βουλευτικές εκλογές.  
Ενώ στον αισθηματικό τομέα παρουσιάζει ότι καρμικές σχέσεις επικρατούνε και παίρνουνε τροπή που φέρνουνε τα πάνω κάτω.
 Σχέσεις ετών αναπάντεχα γεγονότα τις επηρεάζουνε που το τελικό αποτέλεσμα προκύπτει τον Μάιο μήνα.
Παθιασμένα αισθήματα έρχονται στο προσκήνιο και Κρόνιες καταστάσεις που ήτανε στην φθορά του χρόνου δίνουνε ένα τέλος. 
Θα υπάρξει έντονη αντιπαλότητα μεταξύ ετερόφυλων που θα είναι η αιτία να δημιουργηθούνε οι μεγάλοι έρωτες και αυτοί θα έχουνε διάρκεια μέσα στον χρόνο.  
Οι καταστάσεις και τα γεγονότα προκύπτουνε σε χρόνο αναπάντεχο και επιστροφή δεν θα έχουνε.
Παρότι η Αφροδίτη είναι σε ζώδιο υλιστικό η  δυναμική του Ήλιου του Πλούτωνα και του Δεσμού την κάνει να παθιαστεί και να αναζητήσει την καρμική αγάπη.
Η γενική κατάσταση είναι σε γενική αναταραχή και στα 12 ζώδια που τους φέρνει γενική αναστάτωση.  




   

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.