Sunday 3 February 2019

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ
Ο Πλανήτης της Αφροδίτης  κάνει την είσοδο του στον Αιγόκερω στις 4 Φεβρουαρίου ώρα Ελλάδος 00,30΄
Τα χαρακτηριστικά της αυτή την φορά είναι ότι θα έρθει αντιμέτωπη με τον χρόνο που της στέρησε συναισθήματα και την έκανε απόμακρη. Το γεγονός αυτό την επηρέασε και το χειρότερο παρότι είχε την ανάγκη για υλική δύναμη και καλοπέραση έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματικότητα
Το  συναίσθημα καραδοκεί στοιχείο που με κάθε τρόπο απαξιοί  και όμως έρχεται απρόσμενα και αναιρεί ότι μέχρι σήμερα το θεωρούσε βέβαιο και κατηγορηματικό. Στο διάστημα, του ενός μήνα περίπου που εγκαθίσταται στο ζώδιο του Αιγόκερου  αντισταθμίζει την κάθε  της ενέργεια,  στα αισθήματα  όπου λειτουργεί με αποφασιστικότητα άλλοτε για την τελειοποιήσει ενός μακροχρόνιου δεσμού ή για ένα οριστικό χωρισμό.
Επηρεάζει τις αναιρετικές μοίρες που σταθερού σταυρού ( Ταύρος-Λέοντα- Σκορπιό και Υδροχόο)  στοιχείο ότι αλλάζει πορεία μετά από τα παθήματα και τα παθήματα που γνώρισε. Παρότι έχει την επιμονή αλλάζουνε τα πεπραγμένα λόγω καρμικών συνθηκών.
Τα δε παρορμητικά ζώδια ( Κριός- Καρκίνος –Ζυγός και Αιγόκερως) έχουνε την πίτα και το μαχαίρι για να πράξουνε ανάλογα την κατάσταση και τα γεγονότα  και αυτοί είναι αίτιοι και υπεύθυνοι πως θα τα επηρεάσουνε. Προσοχή μην έρθετε αργότερα αντιμέτωποι με γεγονότα που θα μετανιώσετε για κάθε ενέργεια που πράξατε.
Ενώ τα ζώδια τα μεταβλητά (Δίδυμος- Παρθένος- Τοξότης- Ιχθύες ) πράξτε ανάλογα με την διαίσθηση αλλά ακούστε καθαρά το τι σας λένε και να μην τα λαμβάνετε όλα με το συναίσθημα γιατί το απρόσμενο και το ανέλπιστο βρίσκεται στο σκαλοπάτι της εισόδου ή της εξόδου
ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ  

Μια προσωπικότητα που διακρίνεται για σκληρότητα, άμεμπτο χαρακτήρα και συμφεροντολογική σκέψη είναι τα βασικά στοιχεία, που προσδιορίζουνε  την Αφροδίτη στο ζώδιο τού  Αιγόκερου. Αναζητά με κάθε τρόπο την κοινωνική προβολή και την καταξίωση και θα κάνει τα πάντα μέχρι να το πετύχει. Δίνει μεγάλη προσοχή στην περιβολή της  ώστε να είναι αντιπροσωπευτική με  την προσωπικότητα της. Το ενδιαφέρον της είναι για την πολιτική σκηνή.
ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Αίσθηση του καθήκοντος, μεθόδευση, οργάνωση και εγωιστική, ζηλόφθονη  επικοινωνία. Το κύριο ενδιαφέρον οικονομική και κοινωνική θέση, είναι με  την Αφροδίτη στον Αιγόκερω.
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΝΟ Η ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΑΠΟ 00.00Ο -9 59Ο
Με  την Αφροδίτη στον πρώτο δεκανό ή δεκαήμερο του Αιγόκερου επικρατεί η αίσθηση καθήκοντος, εγκράτεια και στέρηση συναισθημάτων. Αίσθηση του καθήκοντος και της πραγματικότητας. Ενδιαφέρεται για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας για να νοιώθει σιγουριά αλλά και οικονομική άνεση.  Γνωρίζεις το άτομο που μπορεί όσο εύκολα να ερωτευτεί, το ίδιο εύκολο να χωρίσει λόγω ζήλειας και καχυποψίας. Η εξωσυζυγική σχέση γι αυτόν είναι φυσικό αλλά δεν δέχεται την απάτη από τον άλλο. Έχει κλήση για την μουσική και την τέχνη γενικά. Είναι άτομο με μυστικιστική δύναμη και οραματισμού.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΝΟ Η ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ  ΑΠΟ 10.00Ο- 19,59Ο
Η στέρηση συναισθημάτων και η ανάγκη για την αίσθηση καθήκοντος προκαλεί μοναχισμό και συγχρόνως ανευθυνότητα καθηκόντων, όταν βρίσκεται η Αφροδίτη στον δεύτερο δεκανό ή δεκαήμερο του Αιγόκερου. Το κύριο ενδιαφέρον συνεπάγεται με την οικονομική και κοινωνική θέση των ατόμων που θα υπάρξουνε ή υπάρχουνε στην προσωπική σας ζωή. Η εγωιστική και ζηλόφθονη  επικοινωνία επικρατεί ακόμα και σε πρόσωπα αγαπητά προς εσάς. Στοιχείο που απομακρύνει κάθε είδους σχέσεων και σας προωθεί στον μοναχισμό και την πλήρη απομόνωση. Μπορεί ακόμα να φτάσετε στην πορνεία ή την μαστροπεία για να έχετε οικονομικά οφέλη.
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΝΟ Η ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΑΠΟ 20,00Ο – 29,59Ο
Επικρατεί μια φιλοσοφική στάση έναντι των συναισθημάτων και της ζωής με την Αφροδίτη στον τρίτο δεκανό ή δεκαήμερο του Αιγόκερου. Η ανάγκη για επικοινωνία και για ερωτική συνεύρεση είναι πολύ δύσκολη και ο λόγος είναι ότι για όλα τα θέματα και τις πράξεις θέλετε να υπάρχει μεθόδευση και οργάνωση. Οι λόγοι αυτοί σας κάνουν άπιστο και ασταθή προς τα ερωτικά θέματα. Μια ανυποχώρητη, ισχυρογνώμων, και επιμονή προσωπικότητα που θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τον στόχο της. Καθορίζεται την τύχη σας  με  τις πράξεις και τα έργα σας. Η επιτυχία στην ζωή σας έρχεται κατόπιν δυσκολιών που αντιμετωπίζεται. Ενώ στο συναίσθημα η απογοήτευση και ο χωρισμός θα είναι πάντα με δράση και ένταση.








No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.