Sunday 20 January 2019

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΣΠΙΘΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ



Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΣΠΙΘΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

 Η ολική έκλειψη Σελήνης που γίνεται στις 21 Ιανουαρίου 2019 στον άξονα Υδροχόου / Λέοντα είναι η σπίθα να ανάψει η πυρκαγιά -που μας θυμίζει το τραγούδι της Μοσχολιού.  Η έκλειψη γίνεται   7,16 το πρωί με Ωροσκόπο στην 23,19 πρώτα της μοίρας στον Αιγόκερω τυχαίο δεν νομίζω μοίρα που δίνει στον χάρτη τον όγδοο οίκο –δηλαδή παιχνίδια υπόγεια υπό την επιρροή της ηγεσίας που στόχο έχουνε την δικτατορική μορφή. Στοιχείο που σοβαρό λόγο στον χάρτη αυτό παίζει ο Ερμής δηλαδή η επικοινωνία,  τα ΜΜΕ με τον πλανήτη Ουρανό ο οποίος πράγματι προσδιορίζει την δυναμική του Ερμή  και του δίνει το έναυσμα να επαναστατήσει από την μια με Άρια δυναμική για θέματα που έχουνε σχέση με φίλους του εξωτερικού (Αφροδίτη) και να προστατεύσει τα οικογενειακά του θεμέλια και τις ανώτερες αξίες (Βόρ.. Δεσμός και Σελήνη )  Καλά μας τα είπε ο Ωροσκόπος αλλά το Μεσουράνημα βρίσκεται στην 15,27 πρώτα της μοίρας στον Σκορπιό και πάλι τυχαίο δεν νομίζω προσδιορίζει ότι το παραμύθι ο δόλος και η εξαπάτηση βρίσκονται στο κατακόρυφο σημείο, στηριζόμενη από φίλους που δίνουνε δύναμη αλλά το μεσοδιάστημα μεταξύ Ποσειδώνα και Μεσουρανήματος δίνουν την τελική λύση που δεν είναι καμμία άλλη αλλά ότι θα επικρατήσει σύγχυση, εκνευρισμός, εσωτερική ένταση, διάλυση  της εξουσίας, με δυο λόγια τεράστια αναταραχή λόγω βίαιων καταστάσεων που θα προκύψουνε.  Η Έκλειψη Σελήνης γίνεται στην 00,51 πρώτα της μοίρας στον Άξονα Υδροχόου/ Λέοντα μεταξύ πρώτου και εβδόμου οίκου το δε μεσοδιάστημα τους γίνεται στον Σκορπιό (ένατος οίκος) εξωτερικό με υπόγειες διαβουλεύσεις και τον Ταύρο (τρίτος οίκος) χρησιμοποιήσει τύπου για να πετύχουνε μέσω διπλωματίας συναισθηματική εκμετάλλευση για οικονομικό τους όφελος  στην 00,51 πρώτα της μοίρας.
  Ο ΄Ήλιος σε ζώδιο που κυρίαρχος πλανήτης του είναι  ο Ουρανός και ο Ουρανός σε μοίρα κρόνια που επηρεάζεται από τον Άρη -Ποσειδώνα  όλες αυτές οι δυναμικές  φέρνουν στο προσκήνιο γεγονότα που κρύβουνε μπαρούτι που λείπει το φυτίλι και είναι έτοιμο να εκραγεί. Το μεσοδιάστημα μεταξύ Ήλιου / Ουρανού γίνεται πάνω στην δυναμική του Ποσειδώνα. Και η απορία παραμένει τι συμβαίνει.  Ότι΄ ήρθε ο χρόνος μετά  από πολλά έτη να υπάρξει δράση και αντίδραση σε ότι έχει σχέση με το τι σημαίνει ΚΡΑΤΟΣ -και λόγο Ποσειδώνα πιστεύω.  
Παρότι πρέπει να παραμείνω στα  φώτα Ήλιο/Σελήνη ας δούμε τις παραμέτρους που δίνει αυτή η ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα πάνω στο φως, στην αναζωογόνηση, στην ολική πληρότητα, της χαράς, της δημιουργίας.  Ο  Ποσειδώνας κάνει μια σκληρή όψη με Αφροδίτη και Δία με τίποτα τυχαίο. Είναι το απρόσμενο ξύπνημα που αναιρεί κάθε προηγούμενο και ανατρέπει γεγονότα καταστάσεις  και  φανερώνει την εξαπάτηση.  Οι δυναμικές δεν έχουνε όρια σε αυτή την ολική Έκλειψη της Σελήνης στον Λέοντα αλλά το αποτέλεσμα που θα δώσει εντός ολίγων μηνών, θα είναι ότι  η ανατροπή και η αντίδραση θα φέρει απρόσμενα αποτελέσματα που θα εκμηδενιστεί η ουτοπία και η ψευτοκουλτούρα.  




No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.