Monday 7 January 2019

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον ΤΟΞΟΤΗ και οι επιρροές ανα δεκαήμερο



 ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΣΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΝ
Μια ξεχωριστή προσωπικότητα ερωτική, απελευθερωμένη, ρομαντική, και ιδεολόγος είναι με την Αφροδίτη στο ζώδιο τού Τοξότη. Αγαπά τα ταξίδια, την άνεση και έχει ροπή  προς την ασωτία. Δεν δέχεται δέσμευση και την απιστία την θεωρεί φυσική συνέπεια. Ενδιαφέρεται για τον καλλωπισμό και τα ταξίδια. Στοιχεία που μπορεί να τα εκμεταλλευτεί  για επαγγελματική καριέρα. Το  ίδιο συμβαίνει στον ένατο οίκο γιατί παίρνει στοιχεία από το ζώδιο του Τοξότη. Ανάλογα δε και στην οικοθεσία  που βρίσκεται δίνει στοιχεία τού ζωδίου.
  ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Με  την Αφροδίτη στον Τοξότη, γνωρίζεις  την χαρούμενη, ευδιάθετη, καλόκαρδη, μεγαλόψυχη, αγαπητή, δημοφιλής, ελκυστική, τον δημοφιλή καλλιτέχνη και την διπλωματική επιδεξιότητα.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΝΟ Η ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΑΠΟ 00.00Ο -9 59Ο
Με την Αφροδίτη στον πρώτο δεκανό ή δεκαήμερο του Τοξότη γνωρίζεις την χαρούμενη, ευδιάθετη, καλόκαρδη και μεγαλόψυχη Αφροδίτη. Η προσωπικότητα αυτή ερωτεύεται και αγαπά με πολύ ευκολία ώστε να γίνεται αγαπητή και προσιτή σε όλους. Πολλές φορές όμως απογοητεύεται, γιατί δεν είναι  ικανοποιημένη από αυτό που προσμένει να αναγνωρίσει από τον σύντροφο , την σχέση ή τον φίλο. Στην σχέση της γενικά επικρατεί κακοπιστία που την κάνει να απομακρύνεται, και να  επιδιώκει τον χωρισμό, ή να χρησιμοποιεί το ψέμα για να απολαμβάνει τα αγαθά που της προσφέρουνε. Παρόλα αυτά έχει κοινωνικότητα και δημοφιλία.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΝΟ Η ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ  ΑΠΟ 10.00Ο- 19,59Ο
Έχει ανεπτυγμένο το ταπεραμέντο γοητείας και χάρης η Αφροδίτη στον δεύτερο δεκανό ή δεκαήμερο του Τοξότη που  μπορεί να γίνεται αγαπητή, δημοφιλής και ελκυστική. Με την ευγένεια και την διπλωματική επιδεξιότητα επιβάλλεται και με τον τρόπο της  καταφέρνει τα ακατόρθωτα. Η καλλιτεχνία προσδιορίζεται σε μεγάλο βαθμό, μέχρι δημοφιλίας. Ο χειρισμός της έναντι των άλλων μπορεί να της φέρει κοινωνική και καλλιτεχνική άνοδο άλλα και τα αντίθετα αποτελέσματα. Η ανάγκη της για να αποδείξει τις αξίες της και τα προσόντα της μπορεί να την κάνουν σπάταλη και μαλθακή.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΝΟ Η ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΑΠΟ 20,00Ο – 29,59Ο
Κυριαρχεί ένας πλήρης αισθηματικός πλούτος δίνοντας του φυσική και υλική επιτυχία στην ζωή με την Αφροδίτη στον τρίτο δεκανό ή δεκαήμερο του Τοξότη. Η δυναμική αυτή δίνει τον επιστήμονα, τον γιατρό, αλλά και τον δημοφιλή καλλιτέχνη. Έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα του χιούμορ, αισιόδοξο πνεύμα,   και την ικανότητα να γίνεται δημοφιλής και να έχει εύνοια από τις μάζες.   Είναι το άτομο που δίνει απλόχερα χαρά, αγάπη και καλοσύνη στους συνανθρώπους του.  Οι λόγοι αυτοί τον κάνουν να αποκτά πλούτη, ασυνήθιστη μεγάλη δημοσιότητα, και να είναι αγαπητός στο κοινό.

Οι δυναμικές των δεκανών ή των δεκαήμερων έχει την ίδια ισχύ και για την οικοθεσία. όταν έχουμε τον Πλανήτη Αφροδίτη
Απόσπασμα από το βιβλίο  μου

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.