Monday 7 January 2019

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ και οι επιρροές του στον αστρολογικο χάρτη


ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ και οι επιρροές του στον αστρολογικο χάρτη

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ                                                                                                                    
Η  σοφία και η επίγνωση των πράξεων,
 τον κάνει  επικοινωνιακό

 και συγχρόνως αδιάλλακτο
 με το σκεπτικό των άλλων
 είναι ο Ερμής στον Αιγόκερω 
  και συγχρόνως αδιάλλακτομε το σκεπτικό των άλλω



ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΝΟ Η ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΑΠΟ 00,00 -09,59
Είναι με τον Ερμή στον πρώτο δεκανό ή δεκαήμερο του Αιγόκερου  το άτομο  με σοβαρή άποψη και αντιμετώπιση  θεμάτων και γεγονότων. Δεν δέχεται περιστροφές σε λόγια και επιδιώκει να εισέρχεται  απ  ευθείας στο θέμα. Στοιχείο, στρατιωτικού, διδάκτορα, ακαδημαϊκού ακόμα και γιατρού. Είναι επιμελής, μεθοδικός και αυστηρός στην κριτική του. Η πειθαρχημένη προσωπικότητα του δεν επιτρέπει τα λάθη και για τον λόγο αυτό γίνεται νευρικός απότομος και καχύποπτος. Είναι το άτομο που αγαπά την ταχύτητα σε ότι πράττει  ώστε να μπορεί παίρνει και γρήγορες αποφάσεις. Αγαπά τα ταξίδια και την θάλασσα στοιχείο που τον κάνει θαλασσινό ή άτομο που θέλει να μένει κοντά σε θάλασσα. Διακρίνεται για το  θάρρος και την αποφασιστικότητα.
ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΝΟ Η ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΑΠΟ 10,00 -19,59
Την απόλυτη φιλοσοφημένη σκέψη και πειθαρχημένη στάση από την παιδική ηλικία αναγνωρίζεις με τον Ερμή στον δεύτερο δεκανό ή δεκαήμερο του Αιγόκερου. Είναι το άτομο που έχει αίσθηση του καθήκοντος, οικονομίας, εντιμότητας και αυτοέλεγχο στην κάθε πράξη. Υπάρχει εσωστρέφεια έναντι των συναισθημάτων του, ώστε να απομονώνεται και να θυσιάζεται για τους άλλους. Η προσωπική του άνοδος και πρόοδος  γίνεται με αργά και σταθερά βήματα μέσω εμπειριών. Κυριαρχεί ευσυνειδησία και συνειδητά σε κάθε του πράξη ώστε μεγαλώνοντας να πάρει ιεραρχική και σοβαρή θέση στη ζωή. 

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΝΟ Η ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΑΠΟ 20,00 -29,59
Η ανάγκη να επιβάλλει με κάθε τρόπο τις σκέψεις και τις ιδέες του τον κάνουνε συντηριτικό, ισχυρογνώμονα, στενόμυαλο, και ανίκανο για συζήτηση.   Την προσωπικότητα αυτή την βρίσκεις στον  τρίτο δεκανό ή δεκαήμερο του Ερμή στον Αιγόκερω. Η δυσπιστία τον κάνει απόμακρο και ανασφαλή γιατί θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο σε ότι γίνεται. Τα  επαγγελματικά του ενδιαφέροντα συνάπτονται στον νομικό, στρατιωτικό και πολιτικό κλάδο. Η κοινωνική και επαγγελματική του, επιτυχία έρχεται διαμέσων δυσκολιών και σκληρής εργασίας.
Οι δυναμικές των δεκανών ή των δεκαήμερων έχει την ίδια ισχύ και για την οικοθεσία. όταν έχουμε   τον Πλανήτη Ερμή
Απόσπασμα από το βιβλίο μου

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.