Friday 4 January 2019

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ




ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Ο Νέος Χρόνος στο ξεκίνημα του δίνει  μια μερική Έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου 2019 στην 15,26 πρώτα της μοίρας στον Αιγόκερω με ωροσκόπο στην 19,15η μοίρα του Σκορπιού και Μεσουράνημα στην 28,56 πρώτα της μοίρας στον Λέοντα.
Η Έκλειψη αυτή  έχει το στοιχείο για νέα ξεκινήματα που θα επηρεάσουνε όλη την χρονική περίοδο μέχρι  απειροελάχιστα τον Ιούλιο του 2020 και θα αποδώσουνε
ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ.
Η  αιτία της δυναμικής αυτής ξεκίνησε από το χειμερινό Ηλιοστάσιο και την Πανσέληνο που έγινε ακριβώς την ίδια χρονική περίοδο στις 22/12/2018.
 Για τον λόγο αυτό οι επιρροές στο αυτό χρονικό διάστημα θα είναι καθοριστικές.  
Η έκλειψη του Ηλίου γίνεται μεταξύ δύο αυστηρών πλανητών, του Κρόνου και του Πλούτωνα, που το μεσοδιάστημα τους  βρίσκεται πάνω στην Έκλειψη του Ηλίου.
Τα γεγονότα που έχουν επηρεάσει την προσωπική ζωή ήρθε ο καιρός να φέρουν το τελικό ξεκαθάρισμα, που μεν μπορεί να είναι επώδυνο αλλά και από την άλλη λυτρωτικό.  
Ο Ερμής παρότι είναι αδιάφορος και επιζητά την σοφία και την λογική μαζί με το παρελθόν (Νότιος Δεσμός) το μεσοδιάστημα τους κάνουνε συνοδική πορεία πάνω στην έκλειψη του Ηλίου.
Αναμφίβολα οι επιρροές πολύ δυνατές σε Χρόνεια θέματα που μέχρι σήμερα ήτανε αρνητικά στην προσωπική ζωή παίρνουν ένα ΤΕΛΟΣ.

 Έρχεται αναγέννηση από το παρελθόν  και δημιουργείται ένα νέο μέλλον.
 Η δυναμική αυτή δεν προέρχεται μόνο από την Έκλειψη που γίνεται στης 6/1/2019 αλλά προσδιορίζει και την έκλειψη της Σελήνης στην 00,00 μοίρα στον άξονα Υδροχόου Λέοντα και ο λόγος είναι ότι το μεσοδιάστημα μεταξύ Αφροδίτης και Άρη κάνουν σύνοδο πάνω στην μοίρα αυτή.
Δηλαδή παρουσιάζει μια αλλαγή αναπάντεχη που θα ανατρέψει ότι μέχρι σήμερα είχαμε σίγουρο και μη ανατρέψιμο. 
Ο δε πλανήτης Ουρανός είναι σε στάσιμη πορεία. Στοιχείο  ότι  σταματά κάθε ενέργεια και αποφάσισε να ανατρέψει τα πάντα μιας και το μεσοδιάστημα του με τον Ερμή δίνουν την 29,58 πρώτα της μοίρας στον Υδροχόο. 
Με δυο λόγια έρχεται μια αναπάντεχη ανατροπή που αποδεικνύει ότι έχει αποφασίσει να ανατρέψει τα της οικίας – εργασίας- πολιτικής- εκκλησίας. 
Κάνει δε ο Ουρανός με την Αφροδίτη μια καρμική σχέση που και πάλι έχουμε Αφροδίτη- Ουρανό-(Άρη/ Άρη-Πλούτωνα) και το  μεσοδιάστημα τους στην 14η μοίρα του Υδροχόου που και πάλι επηρεάζει την έκλειψη της Πανσελήνου στις 21/1/2019.  Αυτή η Νέα Σελήνη είναι η αρχή για μια ασυμβίβαστη χρονική περίοδο μεγαλύτερης διάρκειας από ότι υπολογίζεται.
 Επηρεάζει και τα δώδεκα σε διαφορετικούς τομείς το καθένα.



No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.