Friday 18 January 2019

ΥΔΡΟΧΟΟΣ AQUARIUS 21 JΑΝ=19 FEB



ΥΔΡΟΧΟΟΣ AQUARIUS 21 JΑΝ=19 FEB
ΗΛΙΟΣ στον ΥΔΡΟΧΟΟ
Ο αντικειμενικός του σκοπός  μέσον τού ταπεραμέντου που διαθέτει, είναι με τον Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου  να καταφέρνει μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και συναντήσεις με συλλόγους κ,ο,κ   να λάβει ιεραρχική θέση και να αποδείξει την ιεραρχία του. Η ανάγκη του είναι να έχει οπαδούς  μέχρι το σημείο που αντέχει. Απεχθάνεται την καταπίεση και για τον λόγο αυτό αναζητά την ελευθερία και την ανεξαρτησία του. Ενδιαφέρεται για την τεχνολογία και ότι έχει σχέση με την αστρονομία, και τα ηλεκτρονικά μέσα τής εποχής. Έχει αδυναμία στην μεταφυσική και ειδικότερα στην αστρολογία. Το ίδιο συμβαίνει στον ενδέκατο οίκο γιατί παίρνει στοιχεία από το ζώδιο του Υδροχόου. Ανάλογα δε στην οικοθεσία  που βρίσκεται δίνει στοιχεία του ζωδίου.    
   ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΥΔΡΟΧΟΟΣείναι  ενδέκατος ζωδιακός του ζωδιακού κύκλου. Κυβερνήτες  του ζωδίου είναι οι πλανήτες  ΚΡΟΝΟΣ  (Από την κλασική αστρολογία) καιΟΥΡΑΝΟΣ και κατατάσεται στα αρσενικά ζώδια.
 Είναι ένα από τέσσερα ζώδια τού σταθερού σταυρού καί ένα από τα τρία ζώδια τού αέρα 
Αναφερόμαστε στον Γανυμήδη πού τον άρπαξε  από τη Τροία ό Δίας  μεταμορφωμένος σε αετό κάνοντας τον οινοχόο στον Όλυμπο,   γεγονός που προκάλεσε την ζήλια της Ήρας, και της κόρης της Ήβης, η οποία ήταν οινοχόος των Θεών.
Οι συνεχείς πιέσεις ανάγκασαν τον Δια να μεταμορφώσει τον νεαρό στον αστερισμό του Υδροχόου, χαρίζοντας του αιώνια αθανασία του.
Αναφερόμαστε δε στη Ρέα  που ζήτησε βοήθεια  από τον πατέρα της Ουρανό να σώσει τα έξι της παιδιά από τον Κρόνο.
Τα στοιχεία μας παραπέμπουν στο συμβολισμό  του ζωδίου.
 Ο πλανήτης που τον αντιπροσωπεύει τον Υδροχόο είναι ο Κρόνος και ο Ουρανός  Έξαρση στον Ερμή και Πλούτωνα, σε αδυναμία  ο Ήλιος. σε πτώση Ποσειδώνας, Ιεραρχία Σελήνη, Εσωτερικός Κυβερνήτης Δίας.
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ
Επιστήμη, το μέλλον, την καινοτομία  και τις ανακαλύψεις
ΚΥΒΕΡΝΑ
Νεύρα, αιμοφόρα αγγεία, τις φλέβες και τους αστραγάλους

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ

ΜΕΤΑΛΛΟ το ράδιο, ΧΡΩΜΑ γαλαζοπράσινο, ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ Μπλε ζαφείρι, ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ Σάββατο. ΑΝΘΗ Αμυγδαλιά, ορχιδέα, άνθη λεμονιάς ή άλλων ξινών οπωροφόρων, «πουλί του παραδείσου

ΟΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
 ΥΔΡΟΧΟΟΣ είναι; Ανθρωπιστής, ανεξάρτητος, πρόθυμος, πρωτότυπος, εφευρετικός, ερευνητικός, μεταρρυθμιστής, ιδεαλιστής, φιλικός
ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ είναι ; Άστατος, εκκεντρικός, πνεύμα αντιλογίας, αδιάκριτος, ξεροκέφαλος, διατροφικό μυαλό, ακραίος, με ανησυχία και φόβους
ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
Μεγάλο  ρόλο παίζει ή μοίρα του ζωδίου έναντι της γεννήσεως του, για την προσωπικότητα, την ζωή και τον χαρακτήρα του.
 Σε  γενικές γραμμές, για το ζώδιο του Υδροχόου δείχνει γεμάτος καλοσύνη , με φιλική διάθεση, εμπνέει την συμπάθεια ,αλλά συγχρόνως μένει αδιάφορος καί αμέτοχος.
 Η προσωπική του ελευθερία είναι ότι πιο βασικό γι’ αυτόν ακόμα καί στην σχέση του με τον γάμο.
 Άνετα γίνεται μέλος σε ομάδα πού έχει στοιχεία φιλανθρωπικά, αντιπολεμικά αλλά καί σε θέματα επιστημονικά λαμβάνοντας κύρια θέση.
 Δύσκολα αλλάζει απόψεις, είναι ένας από τούς λόγους πού γίνεται ανυπόφορος.  
Οι  Υδροχόοι  προσδιορίζουν ότι μέσα από τον χρόνο αναπτύσσουν  θέματα αλτρουισμού μόνο σε θέματα δικών του συμφερόντων  και πάντοτε αναζητάνε την ελευθερία.
Είναι το ζώδιο που πιστεύει στη κορύφωση της τεχνολογίας και συγχρόνως την απόλυτη συλλογικότητα προς το κοινωνικό τους όφελος.
 Η εγκεφαλικότητα  και η  διπλωματία, του δίνουν περιθώρια .ώστε να πετυχαίνει πάντα τον στόχο του.
 Ενώ από την άλλη  πλευρά παρουσιάζει μια ψυχρή ακτινοβολία που φτάνουν στο σημείο τής αντιπάθειας. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ 
Φυσικός επιστήμων, συγγραφέας, ηλεκτρονικός, διαδίκτυο, προγραμματιστής , πιλότος, βιοχημικός,  αστρολόγος, αστρονόμος, διαπραγματευτής πολιτικών  καί κοινωνικών θεμάτων Επιστήμονας, ηλεκτρονικός, δημοσιογράφος, ηθοποιός, πολιτικός, αστρολόγος, καθηγητής  πανεπιστημίου

ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 
Διακρίνεται από διάνοια,  ευστροφία, ενδιαφέρεται για την  τεχνολογία, την πολιτική και την αστρολογία είναι  η Ήλιος στον   Υδροχόο
O ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΝΟ Η ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΑΠΟ 21/1- 31/1
 Η διάνοια και η ευστροφία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του, όταν  ο Ήλιος βρίσκεται στον πρώτο δεκανό ή δεκαήμερο του Υδροχόου. Έχει  την ανάγκη να παράγει έργο μέσω συλλόγων ή ομάδων, για να αναδείξει τα ταπεραμέντα του ως προς ηγετική εξουσία που παρουσιάζει.  Ενώ   ταυτόχρονα αναζητά να αποδώσει αλτρουιστικές πράξεις για να λάβει επαίνους, ώστε να ευχαριστήσει τον εαυτόν του. Πέρα εκ τούτων είναι και αυτός που είναι ετοιμοπόλεμος και αναζητά να πάρει την εξουσία στα χέρια του παραμερίζοντας τούς ισάξιους του. Καθορίζεται από απελευθέρωση στον ερωτισμό του και δεν δέχεται δεσμεύσεις .

Ο ΉΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΝΟ Η ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΑΠΟ 1/2- 10/2
Στο δεύτερο δεκανό ή δεκαήμερο με τον Ήλιο  στον Υδροχόο το άτομο έχει  πνεύμα διαισθητικό με πολλές δυνατότητες σε ότι έχει σχέση με τη τεχνολογία, με την πολιτική αλλά και με την αστρολογία. Έχει αναπτυγμένη την κοινωνικότητα και οι δεσμοί γενικώς για αυτόν είναι η ικανοποίηση για την κοινωνική του άνοδο. Πέρα εκ τούτου και τον ανορθόδοξο έρωτα τον θεωρεί φυσικό φτάνει να έχει ευχαρίστηση και κοινωνική απολαβή. Πολλές φορές έχει ανεξέλεγκτη κοινωνική ζωή διότι από την μια πλευρά θέλει να έχει δόξα, και τιμές και από την άλλη πλευρά θέλει να αποδείξει ότι είναι ο αλτρουιστής και ανθρωπιστής. Φτάνει σε σημείο έντονης παράκρουσης για τον λόγο ότι η εγκεφαλικότητα του και η ευστροφία του ξεπερνούν τα όρια της λογικής.
Ο ΉΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΝΟ Η ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΑΠΟ 11/2 –19/2.                      
 Στον τρίτο δεκανό ή δεκαήμερο ο Ήλιος στον   Υδροχόο ένα από τα κύρια προσόντα του είναι το πάθος του σε ότι κάνει λόγω αυθόρμητης σκέψης και καλλιτεχνικού ταλέντου. Η δυναμική του σταθερή σε ότι αποφασίζει, με καινοτόμες ιδέες, ακούραστη ενεργητικότητα αντοχή και με ιδιαίτερη εξυπνάδα. Έχει ανεπτυγμένη διαίσθηση και αναπάντεχη ανατροπή στην προσωπική του ζωή που του δίνει τύχη. Η αποφασιστική του δράση τού δίνει την δυνατότητα να υπερπηδήσει εμπόδια σε οιονδήποτε τομέα, υγείας, κοινωνικό, αισθηματικό, και εργασιακό. Ενδιαφέρεται για την  τεχνολογία,  την πολιτική αλλά και  την αστρολογία. Η  στάση του εντός εισαγωγικών μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω σε όποιον τομέα και εάν αναδειχθεί. Το σημαντικό για αυτόν είναι ότι πετυχαίνει και αποκτά διασημότητα και δημοτικότητα. Η επιτυχία έρχεται σε μεγάλη ηλικία αλλά αυτό για αυτόν είναι το δευτερεύον φτάνει που έφτασε στο βάθρο.

Οι δυναμικές των δεκανών ή των δεκαήμερων έχει την ίδια ισχύ και για την οικοθεσία. όταν έχουμε  τον ΗΛΙΟ
αποσπασμα απο το βιβλίο μου

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.