Sunday 30 December 2018

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ
ΑΡΗΣ στον ΚΡΙΟ Με τον Άρη στο ζώδιο τού  Κριού, παρουσιάζεται μια δυναμική  προσωπικότητα,  που δίνει την δυνατότητα να γίνει κυρίαρχος και να εξουσιάζει τους πάντες και τα πάντα σε σημείο  να λαμβάνει αρχηγική θέση. Αδιαφορεί  για κάθε κίνδυνο και το καθετί  το αντιμετωπίζει με θάρρος και θράσος.  Η παρορμητική του στάση τον κάνει να παίρνει γρήγορες αποφάσεις, οι οποίες  τον φτάνουνε  στο σημείο, να θυσιάζεται για το γενικό καλό. Στοιχεία που δίνουν την στρατιωτική μορφή, τον επαναστάτη, και  τον πρωτοπόρο. Το ίδιο συμβαίνει στον πρώτο οίκο γιατί παίρνει στοιχεία από το ζώδιο του Κριού. Ανάλογα δε και στην οικοθεσία  που βρίσκεται δίνει στοιχεία τού ζωδίου.
ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΝΟ Η ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΑΠΟ 00.00Ο -9 59Ο
Η ατρόμητη φιγούρα που αντιμάχεται με θάρρος και θράσος παίρνοντας επάνω της όλες τις ευθύνες είναι ο Άρης στον πρώτο δεκανό ή δεκαήμερο του Κριού. Είναι  ο-η φλογερός-η εραστής που είναι ερωτεύσιμος-η, και μπορεί να κατακτήσει κάθε τι απόρθητο.  Ο γάμος, η οικογένεια και τα παιδιά είναι  ισχυρές δυναμικές για την προσωπική και κοινωνική του ζωή. Τον διακρίνει  η ευστροφία, η εξυπνάδα και η ετοιμολογία στο δε λόγο του πολλές φορές γίνεται καυστικός. Είναι το άτομο που σιχαίνεται το ψέμα και τις περιστροφές σε οποιονδήποτε θέμα και ομιλία. Το  αίτιο αυτό μπορεί να αποφέρει λογομαχία. Είναι  υπερβολικά φιλαλήθεις. Του ταιριάζει η θεατρική σκηνή, τα στρατιωτικά και δικαστικά επαγγέλματα.  
ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΝΟ Η ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ  ΑΠΟ 10.00Ο- 19,59Ο
Μια προσωπικότητα που στο πέρασμα της δείχνει ατίθαση. ρωμαλέα και γεμάτη αυτοπεποίθηση, είναι ο Άρης στο δεύτερο δεκανό ή δεκαήμερο του Κριού. Η αποφασιστικότητα, η φιλοδοξία, η ευστροφία και η εξυπνάδα  τον παρακινούνε να κάνει το ακατόρθωτο εφικτό, αναζητώντας  με τον τρόπο αυτόν την αναγνώριση και την δημοφιλή ηγετική θέση και αξίωμα. Το γεγονός αυτό τον κάνει πεισματάρη και ισχυρογνώμονα. Είναι το άτομο που για να φτάσει στον στόχο και τον σκοπό του γίνεται αδίστακτος μέχρι και βίαιος. Έχει  έντονη ερωτική ζωή, παθιασμένη και πολύ ερωτεύσιμη. Είναι  το άτομο που ζει την κάθε στιγμή της ζωής.

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΝΟ Η ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΑΠΟ 20,00Ο – 29,59Ο
Στο τρίτο δεκανό ή δεκαήμερο με τον Άρη στον Κριό συναντάμε τον αποφασιστικό επιχειρηματία, πολιτικό τον υπέρ δραστήριο που θα πάρει σοβαρές αποφάσεις, γιατί δεν θέλει να χάσει τις ευκαιρίες και με τον τρόπο     αυτό ξαφνιάζει τους πάντες ώστε  δραστηριοποιεί τα φιλόδοξα σχέδια του. Πολλές φορές θα έρθει αντιμέτωπος με σκληρές και αντίξοες συνθήκες αλλά λόγο τόλμης υπερηφάνειας και ικανότητας θα ανταπεξέλθει από τον κυκεώνα και θα βγει νικητής. Το  κύριο ενδιαφέρον είναι η κοινωνική του άνοδο και τα αξιώματα σε θέσεις ηγετικές.
Οι δυναμικές των δεκανών ή των δεκαήμερων έχει την ίδια ισχύ και για την οικοθεσία. όταν έχουμε τον Πλανήτη Άρης 
απόσπασμα απο το βιβλίο μου

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.