Wednesday 19 December 2018

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ 22. ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΟΥ



ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ 22. ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΟΥ 

Ας καλωσορίσουμε την χειμερινή περίοδο που αστρολογικά ξεκινά με το χειμερινό Ηλιοστάσιο στις 22Δεκεμβρίου 2018 ώρα 0,23 πμ. ημέρα Σάββατο. Το  πρωτοφανές είναι ότι δίνει μια πλήρη αντίθετη οικοθεσία στοιχείο ότι φέρνει ανατροπές και συγχρόνως μεγάλο ρόλο θα παίξουνε οι αναιρετικές και μηδενικές μοίρες.  Πέρα εκ τούτου την ίδια ημέρα γίνεται και η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου στις μηδενικές μοίρες των ζωδίων.
 Ο ωροσκόπος με την είσοδο του, στο χειμερινό ηλιοστάσιο βρίσκεται στην 29,51 μοίρα της Παρθένου και το μεσουράνημα στην 29,49 μοίρα του Διδύμου. Στην παρούσα φάση είναι έντονη η παρουσία των  ισημεριών.  Οι οποίες προδίδουν και παρουσιάζουνε ότι έπαιξαν κυρίαρχο ρόλο και πάλι θα επηρεάσουνε γεγονότα και καταστάσεις. Το  θερινό ηλιοστάσιο προσδιορίζει ακόμα θέματα και γεγονότα που έρχονται στην επικαιρότητα. Το γεγονός αυτό γίνεται αίτιο  να φέρει αναστάτωση από θέματα της καλοκαιρινής περιόδου που δεν υπήρξε αντίδραση, και επέφερε στέρηση, συναισθηματικές αναστολές που έχουνε σχέση με συνεργασίες και πρωταρχικών αρχηγικών θεμάτων. Στην επιφάνεια έρχεται η ψευδαίσθηση που επικρατούσε σε θέματα που έχουνε σχέση με τον οικονομικό τομέα (Αφροδίτη Σκορπιό δεύτερο οίκο) και εργασιακό τομέα (Άρης Ιχθείς έκτο οίκο) Οι δυναμικές των δύο αυτών πλανητών Αφροδίτη- Άρη το μεσοδιάστημα τους δίνουν  στοιχεία ότι υπήρξανε απαγορεύσεις και ασυνήθιστες καταστροφικές τάσεις. Το στοιχείο αυτό δίνεται από τον Ποσειδώνα  (Γενέθλιο Ελλάδος σύνοδο με Πλούτωνα ηλιοστασίου).  
Το κράτος έρχεται αντιμέτωπο με το παρελθόν του ( Κρόνος/Νότιος Δεσμός) και την αυτοκαταστροφική κατάσταση( Πλούτωνας). Δεν σταματά η δυναμική και ο λόγος είναι ότι το γεγονός της ψευδαίσθησης στέρησε την άνοδο (Κρόνος) και την ανάπτυξη ( Δίας Γενέθλιος Ελλάδος).   Το ερώτημα βρίσκεται στο σημείο εάν αλλάξει αυτή η κατάσταση;. Οι  δυναμικές της αλλαγής προέρχονται από την δυναμική που δίνει ο Ήλιος στην έναρξη του χειμερινού Ηλιοστασίου. Άτομο της εξουσίας έρχεται αναπάντεχα με παρελθοντολογικές καταστάσεις (Ήλιος/Ουρανός) ώστε αναγκάζεται να συμβιβαστεί , να φέρουνε ριζικές μεταρρυθμίσεις παρότι βρίσκονται  σε Κρόνιες καρμικές συνθήκες λόγω γενέθλιου(Ερμής29,27 μοίρα Υδροχόου)  Ο Ήλιος και πάλι προσδιορίζει εξουσία λόγω Κρόνου, ο οποίος  έρχεται αντιμέτωπος με την εργατική τάξη για την αυτοθυσία που έχει υποστεί  (Χείρωνας) και δίνει αισιόδοξο μέλλον και αλλαγή σε εθνικό επίπεδο (γενέθλιος ΉΛΙΟΣ 14 μοίρα Υδροχόου) ώστε  αναγκάζεται να μιλήσει για εκλογές και επανεξέταση  χρόνιων προβλημάτων που έδωσαν τις συνθήκες του σήμερα. Παρά την δυναμική που υπάρχει στην εξουσία λαμβάνει και άλλη μεγαλύτερη δυναμική, από λάθος σκεπτικό του λαού. Η αιτία είναι  ότι επικρατεί ο φόβος για εξαθλίωση ( Ήλιος/ Κρόνος σύνοδο με γενέθλιο Δία 6 μοίρα Αιγόκερου).  Η δυναμική που ξεκινά το χειμερινό  ηλιοστάσιο δίνει πολλά στοιχεία που παρουσιάζουνε την καταπίεση και την έντονη προσπάθεια του λαού να ανταπεξέλθει από αυτή την δυσάρεστη κατάσταση. Οι οποίες παρουσιάζουνε  έντονες αναπάντεχες  αντιπαραθέσεις  που επικράτησαν μέσα στο χρόνο. Στην περίπτωση αυτή επικρατεί  το εγώ δηλ. ο Ωροσκόπος με τον στόχο δηλ. Μεσουράνημα ώστε αναιρούνε χρονικά στοιχεία, και έρχονται αντιμέτωποι με τον χρόνο στον γενέθλιο της Ελλάδος( 14,50 μοίρα Κρόνου Λέοντα). Η πραγματικότητα διαφέρει και ουτοπικά στην κατάσταση φαίνεται να κυριαρχεί η πολιτική εξουσία,  η οποία ξεφεύγει από τα προβλεπόμενα της. Η Αφροδίτη αναζητά την οικονομική και αποταμιευτική δύναμη και είναι η αιτία να έρχεται σε μια κόντρα με τον γενέθλιο Κρόνο- Χρόνο αίτιο να υπάρξει μια έντονη αντιπαράθεση το χτες με το σήμερα και οι δύο να αναζητούνε την εξουσία

.Ο Βόρειος Δεσμός της Ελλάδος  βρίσκεται στην 19, 54 μοίρα της Παρθένου σε αυτή την δυναμική επάνω επικρατεί και πάλι ο Βόρειος Δεσμός δηλαδή οι τρέχουσες συνθήκες μαζί με την Αφροδίτη που έχει αποφασίσει να κυριαρχήσει, μέσα στον χρόνο και όλα αυτά με την βοήθεια του Ουρανού και του Πλούτωνα που δίνουνε τεράστια δυναμική στον γενέθλιο Ήλιο της Ελλάδος. 
. Η δυναμική αυτή μας παραθέτει ακριβώς πάνω στο χειμερινό Ηλιοστάσιο της 22/Δεκεμβρίου 2018. Εκτός αυτών η Αφροδίτη( Σκορπιό δεύτερο οίκο) ανεξαρτοποιείται αναπάντεχα με την βοήθεια του Ουρανού ( Κριός όγδοο οίκο) και παράγουνε δυναμική στον γενέθλιο Ουρανό της Ελλάδος –Ώστε να αποφέρουνε την δυναμική την μεταρρύθμιση και την επαναστατική ανάπτυξη σε ότι έχει σχέση με την τεχνολογία και την καινοτομία σε πολλούς τομείς.  Σε όλη αυτή την δυναμική που προσδιορίζεται από το πλανητικό σύστημα η Σελήνη δίνει το παρόν της και κάνει σύνοδο με την γενέθλια Σελήνη της Ελλάδος τυχαίο δεν νομίζω και με τον τρόπο της προσδιορίζει  την ανάγκη που υπάρχει για επιχειρήματα, εμπορικό και επικοινωνιακό στόχο και σκοπό.   Η Σελήνη έρχεται αντιμέτωπη με την κρατική μηχανή ( Κρόνος) για θέματα που έχουνε σχέση με την στέρηση επικοινωνίας, λόγου, περιορισμού, και αναγκαστικού συμβιβασμού. Ώστε να αναζητά με κάθε τρόπο την διαφυγή και να αποφέρει ανατροπή, να  αναιρέσει το χτές και να αποτινάξει από πάνω της το υποζύγιο τόσων ετών.   Ο Άρης παρότι βρίσκεται σε κατάσταση καταστολής για θέματα που έχουνε σχέση με το δημόσιο και τις ένοπλές δυνάμεις ή  γενέθλια Αφροδίτη τον παρακινεί να αποδείξει την αυτοθυσία με το αίσθημα του νικηφόρου να αντιμετωπίσει το παρελθόν του και με αυτό  να έρθει αντιμέτωπος και αντιμαχόμενος (Άρης ηλιοστασίου 22/12/18 με κόντρα αντισκιά Πλούτωνα) Η δυναμική αυτή παρουσιάζει ότι στις 22/3/2019 η κατάσταση θα έχει πάρει τροπή πολύ διαφορετική από το σήμερα, και αυτό δεν θα ισχύει μόνο για τον Ελλαδικό χώρο.  Με  δυο λόγια θα επικρατήσει μια έκρυθμη ατμόσφαιρα που θα φέρει αναστάτωση στην πολιτική σκηνή στην Ελλάδα αλλά και όχι μόνο.
 Όλα μπορούνε να τα δαμάσουνε την ελεύθερη βούληση όμως όχι και αυτό μας προσδιορίζει και το χειμερινό  ηλιοστάσιο.  Καλή δύναμη στον καθένα ξεχωριστά.




  


No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.