Wednesday 5 December 2018

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΣΕ ΡΟΛΟ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΣΕ ΡΟΛΟ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Στις 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 9.20π.μ ξεκινά νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στην 15 .07 μοίρα και οικοθεσία στον 11οίκο με Ωροσκόπο στην 9η μοίρα του Αιγόκερου με παρέα του τον Κρόνο και Μεσουράνημα στην 01,54 μοίρα του Σκορπιού με συνοδεία του την Αφροδίτη. Οι δυναμικές αυτές παρουσιάζουνε στοιχεία ότι επηρεάζεται η Νέα Σελήνη  πολύ από το ζώδιο του Υδροχόου. Ξεκινά  μια θεατρική παράσταση που το φινάλε μόνο οι πρωταγωνιστές το ξέρουν δηλαδή οι Πλανήτες. Η δυναμική της Νέας Σελήνης παρουσιάζει επηρεασμό από τον Άρη και τον Ερμή. Η  Αφροδίτη παρουσιάζει την αποφασιστική της δύναμη να έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν της και να ΄φέρει καινούριες ανακατατάξεις.  Είναι σαν όλοι οι πλανήτες και τα ζώδια να έχουνε αποφασίσει να έρθουνε αντιμέτωπα με την ψευδαίσθηση που ζούσανε τόσα χρόνια.  Τον κύριο λόγο τον έχει η Αφροδίτη που έρχεται αντιμέτωπη με τον τρέχοντα χρόνο Κρόνο αντιμετωπίζει και δείχνει καθαρά τα αισθήματα της  στον Άρη κατά μέτωπο, και συγχρόνως γκρεμίζει κάθε παγερή στάση που επικρατούσε μέχρι το σήμερα. Η ανάγκη αυτή προέρχεται από την αδυναμία του Άρη και τους φόβους του που έχουνε σχέση με το συναίσθημα, το οικογενειακό και οικονομικό γίγνεσθαι. Είναι έτοιμή να πάρει αναπάντεχες αποφάσεις που έχουνε σχέση με την σταδιοδρομία= Ερμή δηλαδή το κοινωνικό και οικονομικό της κύρος και να αναπτύξει την ασφάλεια της μέσω υλικής δύναμης αλλά πάντοτε με την βοήθεια του Άρη και του Δία.  Η Αφροδίτη παρακινεί τον Έρμη να απελευθερωθεί  και να δώσει έναυσμα στον Άρη και τον Ποσειδώνα ώστε να πάρουνε πρωτοβουλία και να αποτινάξουνε από πάνω τους, την στέρηση που δέχτηκαν για την  επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη τους.  Η δυναμική τής Αφροδίτης επηρεάζει τα φώτα δηλ. ‘Ήλιο /Σελήνη ώστε να φέρει ανατροπή στο κατεστημένο και με τον τρόπο αυτό γίνεται κυρίαρχη στο παιχνίδι.

Στην πολιτική σκηνή θα επικρατήσει μια ψευδαίσθηση αλλά  παρόλα αυτά η δυναμική του Άρη παρά τους φόβου του και την διστακτικότητα του  φέρνει ανατροπή στο κατεστημένο γίνεται εξουσία και αναζητά να γκρεμίσει ότι του στερήθηκε.  Η μορφή αυτή έρχεται σε σύγκρουση και παίρνει τα ηνία στα χέρια μετά από έντονες αντιπαραθέσεις. Ας δώσουμε μια ημερομηνία που μπορεί να παίξει κυρίαρχο ρόλο 27/ Ιανουαρίου – 1 Φεβρουαρίου 2019 και να φέρει ανατροπές.  
Σας εύχομαι τα καλύτερα αλλά να ξέρετε κανένα ζώδιο δεν μένει αμέτοχο σε αυτή την Νέα Σελήνη στον Τοξότη γι αυτό καλή δύναμη και όλα ανατρέπονται.


No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.