Tuesday 18 December 2018

ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ/ΚΑΡΚΙΝΟΥ




ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ Η  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ/ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η τελευταία Πανσέληνος για το έτος 2018  η  Πανσέληνος αυτή γίνεται στον άξονα Αιγόκερου/Καρκίνου στην 00,49 πρώτα της μοίρας μεταξύ  πέμπτου και ενδέκατου οίκου στις 22 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7,48 μ.μ. με ωροσκόπο 05,16 στον Λέοντα και Μεσουράνημα στην 23,52 μοίρα του Κριού.  Η Πανσέληνος αυτή  είναι μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί που επηρεάζει εκτός τα παρορμητικά ζώδια Κριό-Καρκίνο- Ζυγό και Αιγόκερω επηρεάζει και τα σταθερά ζώδια Ταύρο-Λέοντα-Σκορπιό και Υδροχόο.  Πέρα από αυτό  προωθεί και την μερική Έκλειψη Ηλίου που γίνεται στις 6 Ιανουαρίου 2019 στις 15,25 πρώτα της μοίρας στον Αιγόκερω. Η δυναμική  αυτή δίνεται από την τρέχουσα Πανσέληνο που δίνει το μεσοδιάστημα μεταξύ Κρόνο/Πλούτωνα στην 15η μοίρα του Αιγόκερου. Στοιχείο  που αποδίδει έντονες ψυχολογικές πιέσεις, τίθεται θέματα αντιδράσεων, και εγωιστικής τάσης. Η δε  έκλειψη του Ηλίου στις 06/01/2019 θα είναι επηρεασμένη  από το έκλειψη του Ήλιου που είχε γίνει τον Αύγουστο 2018. Ότι δεν πήρε την τροπή πού έπρεπε τότε, με την έκλειψη  αυτή θα την πάρει σε όλη την δυναμική της. Επηρεάζει ακόμα η Πανσέληνος στις 22 Δεκεμβρίου και την έκλειψη της Πανσελήνου στον άξονα Υδροχόου /Λέοντα που γίνεται και πάλι 00.51 πρώτα της μοίρας στον άξονα Υδροχόου /Λέοντα και αυτό δίνεται από το μεσοδιάστημα Άρη -Δία στην 01.46 στον Υδροχόο και Βόρειος Δεσμός /Ωροσκόπος στην 01,42 στον Λέοντα της τωρινής Πανσελήνου 22/12/2018. Ώστε την αναγκάζει να πάρει αποφάσεις αναπάντεχες που είχε αφήσει σε εκκρεμότητα και στο χρόνο αυτό να της τακτοποιήσει.
Οι δυναμικές πολλές στην Πανσέληνο της 22.12.2018  ο Ήλιος μαζί με την Σελήνη δίνουνε μηδενικές μοίρες στο ζώδιο του Ζυγού και του Κριού δηλαδή οι καταστάσεις που παρουσιαστήκανε από τις ισημερίες δεν αξιοποιήθηκαν σωστά.  Η  Πανσέληνος 22/12/2018  επηρεάζεται και από το θερινό ηλιοστάσιο ώστε να έρθει,  στην επιφάνεια με τρόπο αναπάντεχο. ότι μέχρι τώρα προσπαθούσε ό καθένας να αποκρύψει στο χρονοντούλαπο του.  Οι απαιτήσεις πολλές σε αυτή την Πανσέληνο ο Δίας και Ερμής παρότι έχουνε το προνόμιο να δίνουν την ευχάριστη νότα και να παρουσιάζουνε την έντονη σύγκρουση τους με τον Ουρανό ενώ συγχρόνως δέχονται να φέρουνε τα πάνω κάτω αδιαφορώντας για την χρονική περίοδο και όλα αυτά σε ανυποψίαστα χρόνο.
Η   δυναμική τους αυτή δίνεται από τον Πλούτωνα και αποδίδει μια εύνοια σε θέματα οικονομικής ανάτασης, συναισθηματικού πλούτου, και επικοινωνιακή απελευθέρωση. Το σύμπλεγμα αυτό  θα αναπτυχθεί με  το πέρασμα του χρόνου, που επανέρχονται παρελθοντολογικές καταστάσεις με αναπάντεχα και ευοίωνα αποτελέσματα.  Η δυναμική αυτή θα επηρεάσει όλη την χρονιά του 2019 και ο λόγος  είναι ότι κάνουν  όλοι η πλανητική αυτή δραστηριότητα συνοδική πορεία με τον Ήλιο. Στην δε δυναμική αυτή συμβάλει και η Σελήνη που ανατρέπει γεγονότα και καταστάσεις και ειδικότερα στον οικογενειακό τομέα. Σε όλη αυτή την ανατρεπτική κατάσταση ο Ήλιος επαναστατεί από το κατεστημένο που έχει δεχτεί και αναιρεί κάθε προηγούμενο μιας και το μεσοδιάστημα του με τον Ουρανό βρίσκεται στην29,45η μοίρα του Υδροχόου. Ώστε  γκρεμίζει το παλαιό και ανασυγκροτεί ένα τελείως διαφορετικό τοπίο από αυτό που μέχρι σήμερα επικρατούσε. Η Αφροδίτη σε τομέα συναισθημάτων που αναπολεί παρελθοντολογικές καταστάσεις  και τις αναβιώνει στο πέρασμα του χρόνου. Παρόλα αυτά η Αφροδίτη με τον Άρη το μεσοδιάστημα τους βρίσκεται  στη 19 ,16 μοίρα στον Αιγόκερω  σύνοδο με τον Πλούτωνα ώστε δίνει καρμικές σχέσεις που έχουνε περάσει στο τωρινό χρονικό διάστημα και με τον Ερμή σαν αντισκιά κάνουν συνοδική πορεία στον ‘Ήλιο στοιχείο ότι έρχονται τα πάνω κάτω σε θέματα αισθηματικού τομέα και ανατρέπονται όλα. Το παιχνίδι σε αυτή την Πανσέληνο δεν έχει τέλος. Οι  ανατρέψιμες και αναπάντεχες καταστάσεις και γεγονότα ξεπερνούνε και τα όρια κάθε φαντασίας. Είναι μια καρμική Πανσέληνος που θα παίξει κυρίαρχο ρόλο.
Εύχομαι τα καλύτερα και Καλή Χρονιά με Υγεία και Ευημερία.





   

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.