Tuesday 1 September 2020

ΜΙΑ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΙΧΘΥ

 

ΜΙΑ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΙΧΘΥ



Και η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε, το παιχνίδι των αποκαλύψεων προ των πυλών, και όλα αυτά μας τα δίνει αυτή η Πανσέληνος που γίνεται στις 02 Σεπτεμβρίου 2020  ημέρα 
 Τετάρτη ( Ερμής) και ώρα 08,21( ώρα Σελήνης) στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, μεταξύ δωδέκατου και έκτου οίκου.

 Ο ωροσκόπος βρίσκεται στην 26,39 της Παρθένου συνοδική πορεία με τον Ερμή και το Μεσουράνημα στην 26, 14 των Διδύμων  με συνοδική πορεία τον Βόρειο Δεσμό στον Δίδυμο στην 26,15 μοίρα.

 Τυχαίο δεν νομίζω.

Και ο λόγος είναι ο εξής το μεσοδιάστημα τους γίνεται από την 09,36 έως την 11,26 του Λέοντα στον ενδέκατο οίκο και στον αντίποδα στον Υδροχόο στον πέμπτο οίκο.

 Όλο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από το ότι, έντονες καρμικές αλλαγές, αλλάζουν, τα πεπραγμένα με τρόπο αναπάντεχο.

Στον καθένα δίνει κάτι ξεχωριστό από τον άλλον.

Ο Ήλιος βρίσκεται στην 10,12 μοίρα της Παρθένου στον δωδέκατο οίκο  και στον αντίποδα η Σελήνη στην 10,12 μοίρα των Ιχθύων στον έκτο οίκο η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε.

Το δε μεσοδιάστημα τους γίνεται  10,12 στο Τοξότη στον τρίτο οίκο (Δίδυμος)  και στον αντίποδα 10,12 Διδύμων (ένατος οίκος Τοξότης)


Από τι καταλαβαίνεται είναι μια καρμική Πανσέληνος που δεν θα αφήσει τίποτα ίδιο.

Τα καρμικά γεγονότα θα επηρεάσουν την προσωπική, κοινωνική, και πολιτική ζωή.

Ο Ήλιος δίνει μια ευνοϊκή θέση με τον Ουρανό στον Ταύρο που φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά, γεγονότα και καταστάσεις.

Η διαφορά και πάλι μας δίνεται από τα δυνατά μεσοδιαστήματα που προανέφερα.

Η σκακιέρα στο προσκήνιο με όλα τα πιόνια στις θέσεις τους.

 Αλλά τώρα το ΡΟΥΑ  ΜΑΤ παίζεται και εμείς απλώς θεατές στο  παιχνίδι αυτό.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ( δέκατος οίκος Αιγόκερως) αλλά σε θέση που έρχεται αντιμέτωπη με τον Κρόνο (χρόνο) τον Πλούτωνα (κάρμα) βρίσκονται στον τέταρτο οίκο (Καρκίνος) και σε δυναμική θέση με τον Άρη στον όγδοο οίκο (Σκορπιός)

 Το μεσοδιάστημα Αφροδίτη/Κρόνος /Πλούτωνας συνοδική πορεία με τον Άρη στον Κριό. Είναι μια έντονη καρμική κατάσταση που ήρθε ο καιρός να έρθουμε αντιμέτωποι, θέλουμε δεν θέλουμε.

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

Η δε Αφροδίτη με τον Άρη το μεσοδιάστημα τους γίνεται στην 11,39 ΔΙΔΥΜΩΝ (ένατος οίκος Τοξότης) με μια ανακεφαλαίωση παρατηρούμε ότι στην μοίρα αυτή έχουμε το μεσοδιάστημα των φώτων δηλαδή Ήλιος /Σελήνη/ Αφροδίτη/Άρης  και κάνουν ευνοϊκότατες θέσεις με τα μεσοδιαστήματα Ωροσκόπου, Ερμή, Βόρ. Δεσμό και Μεσουράνημα γιατί δίνουν Λέοντα- Υδροχόο.

Σε αυτή την Πανσέληνο ξυπνάμε από τον λήθαργό και αναλαμβάνουμε δράση. Το κάρμα τόσων ετών ξεπληρώνεται θέλοντας και μη.

Άλλοι  θα το πληρώσουνε ακριβά δηλαδή κατά τα έργα τους και οι απολαβές τους και άλλοι θα ανταμειφθούνε με αίσια αποτελέσματα, αλλά όλοι πληρωμένοι αδρά.

Και όλα αυτά με σταθερότητα και αποφασιστικότητα τα πράττει ο αγαπητός μας Ουρανός στον Ταύρο αλλά στον όγδοο οίκο ΣΑΝ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σας εύχομαι να απολαύσετε την τελευταία για το 2020 Πανσέληνο του καλοκαιριού του ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ



No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.