Tuesday 22 September 2020

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΗΣ

 ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΗΣ

Ας καλώς ορίσουμε την Φθινοπωρινή Ισημερία στοιχείο ότι εισερχόμαστε στην φθινοπωρινή περίοδο και ο Ήλιος βρίσκεται στην 00,00 μοίρα του Ζυγού αλλά στον όγδοο οίκο (Σκορπιός).

 Στις  22 Σεπτεμβρίου στις 16,30 ώρα Αφροδίτη και ημέρα Τρίτη =Άρης με ωροσκόπο στην αναιρετική μοίρα 29,22 Αιγόκερου και Μεσουράνημα 20,43 Σκορπιού.

Τυχαίο δεν νομίζω γιατί το μεσοδιάστημά τους βρίσκεται στην 25,03 του Τοξότη, συνοδική πορεία με τον Νότιο Δεσμό.

Στο σημείο αυτό θα παραμείνω και ο λόγος είναι ότι δεν φτάνει αυτό αλλά με το Μεσουράνημα δίνει τρομερά μεσοδιαστήματα με τον Κρόνο στην 23,02 τον Πλούτωνα 21,37 και Ήλιος Ποσειδώνας  στην 24,37 και όλα συναθροισμένα στο ζώδιο  του Τοξότη και να κάνουν συνοδική πορεία με τον Νότιο Δεσμό και στον αντίποδα με τον Βόρειο Δεσμό. ( οι δεσμοί προσδιορίζουν καρμικές καταστάσεις και γεγονότα που προήλθαν από το παρελθόν και η αντιμετώπιση στο σήμερα)

Για να κάνουμε λοιπόν κατόπιν όλης αυτής της συσσώρευση πλανητών και στοιχείων μια ανασκόπηση.

 Με δυο λόγια έχουμε πάνω στον Νότιο Δεσμό δηλαδή, παρελθόντα χρόνο που επηρεάζει το σήμερα Ωροσκόπο/ Μεσουράνημα/ Κρόνο/ Πλούτωνα/ Ήλιο/ Ποσειδώνα και όλα αυτά συνοδική πορεία με τον Νότιο Δεσμό (στοιχείο Κρόνου παρελθόν) ΣΤΗΝ 24,10 Τοξότη  στον ενδέκατο οίκο ( ΥΔΡΟΧΟΟΣ) και στον αντίποδα Δίδυμος στον πέμπτο οίκο( ΛΕΟΝΤΑΣ)

Η δυναμική αυτή μας παρουσιάζει ότι  θα έρθουμε αντιμέτωποι με το κάρμα μας, και με αναπάντεχες συνέπειες, καταστάσεις και γεγονότα (Υδροχόος)

Αλλά δεν σταματά εδώ όλη αυτή η τεράστια δυναμική και ο λόγος είναι, γιατί έχουμε την Έκλειψη Ηλίου που κλείνει τον κύκλο της. Αυτός ο κύκλος έχει ξεκινήσει  από τις 14 Δεκεμβρίου 1982 τον ξαναέδωσε στις 14 Δεκεμβρίου 2001 και τώρα τον κλείνει τον κύκλο της οριστικά,  με όλα τα επακόλουθα που θα αποφέρει, γιατί, γίνεται η ολική έκλειψη Ηλίου  στις 14 Δεκεμβρίου 2020 στην 23,08 στον Τοξότη.

Κατανοούμε άμεσα ότι αυτή η Έκλειψη η δυναμική της ξεκινά από την Φθινοπωρινή Ισημερία και διάγετε ώστε να επηρεάσει και το Χειμερινό Ηλιοστάσιο.

Με μια πρώτη συνοπτική ματιά ουδένα δεν θα αφήσει ανεπηρέαστο.

Ο λόγος είναι ότι ξεκινά από αύτην ταύτην την  χρονική περίοδο.

 Ο  Ήλιος της Φθινοπωρινής Ισημερίας μαζί με τον ωροσκόπο στην αναιρετική μοίρα 29,22 Αιγόκερου δίνει μια ευνοϊκή συγκυρία και το μεσοδιάστημα τους γίνεται στην 29,41 στο ζώδιο του Σκορπιού.

Τυχαίο δεν νομίζω γιατί στην έκλειψη που γίνεται στις 14/12/2020 δίνει συνοδική πορεία με την Αφροδίτη στην 28,44 στον Σκορπιό και πέρα εκ τούτου αντισκιά με Κρόνο και Δία πάνω στο Χειμερινό Ηλιοστάσιο

Συμπέρασμα* οι καρμικές και ανατρεπτικές θέσεις, καταστάσεις, γεγονότα, συγκυρίες όλα προ των πυλών σε όλους τους τομείς.

 Ο Ωροσκόπος στην  29,22 Αιγόκερου στην Φθινοπωρινή Ισημερία στην έκλειψη που γίνεται στις 14/12/2020 δίνει ιδιομοιρία με τον Κρόνο και συνοδική με τον Δία και πάλι θα αναφέρω Τυχαίο δεν νομίζω.

Ο Χρόνος (Κρόνος) δεν χαρίζεται πλέον και δίνει πολύ δυνατά και πειθαρχημένα μαθήματα ειδικότερα στους  ανεκπαίδευτους

 Η Σελήνη στην Φθινοπωρινή Ισημερία δεν μένει αμέτοχη και ο λόγος είναι ότι δίνει μια καρμική θέση με τον Ουρανό που ανατρέπουν ότι θεωρείται δεδομένο μιας και το μεσοδιάστημα του βρίσκεται στην 25 μοίρα του Υδροχόου και κάνει ακριβείας τρίγωνο με Βόρειο Δεσμό και στον αντίποδα Λέοντα.  Στην δυναμική αυτή έχουμε και Βόρειο Δεσμό με τον Ερμή να μας δίνει 24 του Λέοντα και στον αντίποδα Υδροχόο

Οι δυναμικές αυτές λες και είναι προσχεδιασμένες για να φέρουν τα πάνω κάτω  και να ανατρέψουν  τα καθωσπρέπει κείμενα και να δώσει λύσεις σε άλυτα προβλήματα.

Επηρεάζει όλο το κοινωνικοπολιτικό σύστημα αλλά και τον οικογενειακό και αισθηματικό περιβάλλοντα χώρο.

 Άλλη μια καρμική σχέση που μας δίνει αυτή η Φθινοπωρινή Ισημερία είναι μεταξύ Αφροδίτη στον Λέοντα και Δία στον Αιγόκερω είναι μια σχέση δύναμη και πάθους που ζητά την απελευθέρωση.

Στο παιχνίδι αυτό των αόρατων εξελίξεων δίνει και το παρόν ο Άρης παρότι σε ανάδρομη φορά μαζί με τον Ερμή και τον Κρόνο.

Και ξαναερχόμαστε στο ρητό ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ

Ότι και να πω είναι απειροελάχιστο αλλά όλα πλέον βρίσκουν τον δρόμο τους

ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ



No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.