Thursday 17 September 2020

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΜΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΜΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Όλα πλέον στο φως, τίποτα κρυπτόν κάτω από το φως του Ήλιου.


Αυτή την δυναμική παρουσιάζει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που γίνεται στις 17 Σεπτεμβρίου 2020  ημέρα Πέμπτη ( Δίας) και ώρα 13,59 ( ώρα Κρόνου)στην  25η μοίρα στον ένατο οίκο στοιχείο Τοξότη. Ο Ωροσκόπος δηλαδή το ξεκίνημα γίνεται στην 17,26 μοίρα τού Τοξότη και το Μεσουράνημα 06,02  τού Ζυγού.

Οι  δυναμικές που παρουσιάζει είναι πολλές και ποικίλες, για τον λόγο αυτό ας κάνουμε μια μερική ανάλυση.

Α). Οι δεσμοί δηλαδή το παρελθόν και το παρόν έρχονται αντιμέτωποι, με το εγώ τους και το  συναίσθημα, με το εγώ τους και τους άλλους.

 Ώστε  γκρεμίζετε η υπεροψία και γίνετε είμαι ο εαυτό μου αλλά δέχομαι και τους άλλους αλλά με απελευθερωμένη σκέψη, και απελευθερωμένος από τα  δεσμά.

 Ήρθε  μάλλον ο χρόνος να ανακαλεστεί και να πάρει την τροπή που αφέθηκε,.

Ο κύριος λόγος είναι ότι κάνουν ακριβή συνοδική πορεία με την Νέα Σελήνη σε δυναμική που  προσδιορίζει ότι απελευθερώνουμε από τα δεσμά και ανοίγω νέους ορίζοντες.

Β) Η Νέα Σελήνη παρότι δίνει μια ευνοϊκή σχέση με Πλούτωνα και Κρόνο είναι μια καρμική σχέση μεταξύ των που έρχεται να την επαναφέρει ο χρόνος ( Κρόνος) με αναπάντεχες πτυχές. Πτυχές που στέρησαν μέσα στον χρόνο από την μια οικονομική ανάπτυξη και από την άλλη πλευρά συναισθηματική στέρηση.

Γ) Το παιχνίδι που κάνει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο το συνεχίζει με πιο έντονη μορφή με τον Πλανήτη Άρη  και πάλι δίνει μια καρμική σχέση. Στοιχείο ότι εναντιώνεται  στον καθωσπρεπισμό και επαναστατεί έστω και καθυστερημένα για τα δικά του, δικά της θέλω.

Αυτή η δυναμική μας προσάγεται είτε στον οικογενειακό βίο αλλά και στον κρατικό μηχανισμό  και στην πολιτική   αρένα.

Δ) Ο Ουρανός στον Ταύρο βλέπουμε ότι δεν κάνει καμμία απολύτως δυναμική με την Νέα Σελήνη αλλά το μεσοδιάστημα που κάνει βρίσκεται στην  17 μοίρα του Καρκίνου ακριβείας αντίθεση με τον Δία στον Αιγόκερω.

 Χωρίς να φαίνεται είναι σαν μια έκρηξη που κανείς  δεν μπορεί να φανταστεί τον κρότο που θα κάνει. Αλλά θα επηρεάσει αρκετά πολλούς και πολλά.

Ε) Ο Ουρανός δίνει μια έντονη διαμάχη με την Αφροδίτη στον Λέοντα γεμάτη πάθος και αναζωπύρωση το ευλογημένο μεσοδιάστημα του βρίσκεται πάνω στον Βόρειο Δεσμό.

Τα συμπεράσματα δικά σας γιατί δηλώνει ότι δεν έγινε στον παρελθόντα χρόνο αναπάντεχα τώρα παίρνει σάρκα και οστά.

ΣΤ) Παρότι ανάδρομος ο Άρης είναι σαν να παραμονεύει την Αφροδίτη για να νοιώσει ότι του στερήθηκε από το οικογενειακό περιβάλλοντα χώρο και αναστέλλει τα πάντα με άξονα το πεπρωμένο του.


Ζ)
Άλλη μια έντονη Καρμική θέση είναι η Αφροδίτη με τον Δία  που σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το ίδιο θα συμβεί με Κρόνο και Πλούτωνα.

δυναμικές πολλές που θα φέρουν πλήρη αναστάτωση σε ότι θεωρούσαμε μη αναστρέψιμο και παρελθοντολογικό

Με αυτά τα λίγα κατανοούμε ότι η Νέα Σελήνη είναι το προσάναμμα στα επακόλουθα που θα συμβούν.

 Είναι το ξεκαθάρισμα και η στιγμή να απομακρύνουμε ότι σκάρτο και άχρηστο τόσα χρόνια μας έφθειρε.

 Σκληρό μεν αλλά αναπάντεχο δε.

Σας εύχομαι μια Νέα Σελήνη που να αναγεννήσει τον ψυχικό και αισθηματικό σας κόσμο    



No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.