Monday 10 September 2018

Ο ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ


Μετά από τα τόσα τσαλίμια που έκανε ο Πλανήτης Άρης αποφάσισε να ξαναέρθει στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/ Σεπτεμβρίου 2018 και να αποδείξει την πνευματική του ενέργεια και την διανοητική του συμπεριφορά παρότι φαίνεται ετοιμοπόλεμος.  Ο λόγος είναι ότι δεν δέχεται τους ανόητους και τις δήθεν πνευματικές εξυπνάδες .
Ας τα πάρουμε με μια σειρά για να καταλάβουμε περισσότερο αυτή την απόλυτη συμπεριφορά που πολλοί νομίζουνε ότι έχει.
Μέσα στο ζώδιο του Υδροχόου αναπτύσσει επαναστατική τάση  μετά από την καταπίεση που δέχτηκε από τον προκάτοχο του δηλαδή τον Αιγόκερω που τον έκανε αντιπαθητικό, αυστηρό, με στέρηση συναισθημάτων και με πολύ καθωσπρεπισμό.
Πλέον κατάλαβε ότι αυτή η στάση του ήτανε αιτία να απομακρυνθεί από την πραγματική του δυναμική και αναζητά την απελευθέρωση αλλά με ένα τρόπο τελείως διαφορετικό απ΄ αυτό που ήτανε μέχρι εχτές που το πίστευε και το επικροτούσε.
Τώρα έχει την ανάγκη να δείξει ότι έμαθε, να αποδείξει ότι πρέπει να ενεργούμε ομαδικά και να απελευθερωθούμε από το κατεστημένο, να είναι αποφασιστικός και δραστήριος με νέα επιχειρήματα και ανεπτυγμένο επιχειρηματικό πνεύμα. Έχει το πάθος να ερωτευτεί και να αγαπήσει να υπάρξει και να γίνει αυτόνομος
Η Στάση του αυτή δεν σταματά σε αυτό το σημείο γίνεται ετοιμόλογος  και ξέρει πλέον να ανταποδίδει εύστοχες απαντήσεις στους κριτές του.  Μπορεί  μέσω της ευστροφίας του να κάνει νέα επιχειρήματα και να πετύχει άλματα που ούτε ο ίδιος δεν πίστευε. Και  όλα αυτά γιατί ξέφυγε από την γήινη στράτα του και γίνεται εγκεφαλικός και εύστροφος.
Αλλά αυτή η τόση ανεξάντλητη  διέγερση του και το απελευθερωμένο πνεύμα  του τον κάνει με καλλιτεχνικό ταλέντο και δημιουργικότητα, παθιασμένο στο συναίσθημα και ερωτικό.
Και επηρεάζει  Η δυναμική αυτή θα διαρκέσει δύο χρόνια  σε όσους  έχουνε  τα φώτα ( Ήλιο- Σελήνη ) Και ειδικά τον πλανήτη ΆΡΗ στο ζώδιο του Υδροχόου. Έχει  επιρροή  στα ζώδια Δίδυμο και τον Ζυγό και στα άτομα  που έχουνε τον πλανήτη Άρη στα ζώδια αυτά.
Μια μικρή ανασκόπηση για τον πλανήτη  ΆΡΗ στο ζώδιο του Υδροχόου.


No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.