Friday 7 September 2018

Νέα Σελήνη στην Παρθένο που δίνει ανατρεπτική μορφή στο κατεστημένο


Καλώς ορίζουμε την Νέα Σελήνη που γίνεται στις 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 6η απογευματινή στην 17η μοίρα της Παρθένου με ωροσκόπο 20,50στον Κριό και μεσουράνημα 11,51 στον Αιγόκερω. Η Νέα Σελήνη παρότι δείχνει μετρημένη και με πολύ τυπικότητα και τακτ είναι το πιο άτακτο παιδί που θα φέρει αναστάτωση,  ξεκαθάρισμα σχέσεων, συνεργασιών, και απελευθέρωση με τρόπο επαναστατικό αλλά και συγχρόνως μεθοδικό. Ο  λόγος που γίνεται αυτή η ανατροπή είναι, ότι δεν έφεραν σε πέρας οι εκλείψεις κάνει το θαύμα της αυτή. 
Για τους λόγους αυτούς ας προσπαθήσουμε να την αναλύσουμε. Η Νέα Σελήνη  έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στοιχείο ότι δεν έχει την εμπιστοσύνη  σε θέματα συνεργασίας, και ανθρώπων που παίζουνε υπόγεια παιχνίδια  και έχουνε επηρεάσει την οικονομική ασφάλεια τής εργατικής τάξης και των ενόπλων δυνάμεων.  Το δε μεσοδιάστημα που κάνει βρίσκεται στην 16 μοίρα του Τοξότη και είναι μεταξύ Δία και Πλούτωνα. Το στοιχείο αυτό παρουσιάζει έντονο συναισθηματικό κόσμο, αναπτυγμένη διαίσθηση, και αποφασιστική δράση.
Οι δυναμικές της Νέας Σελήνης κάνουνε ακριβείας τρίγωνο με τον Πλούτωνα που δεν παύει να είναι ευνοϊκή και να παρέχει  δύναμη, στόχο, αναγέννηση ιδεών και αποφασιστική δράση.
Ο δε Δίας με τον Πλούτωνα το μεσοδιάστημα τους γίνεται στην 18η μοίρα του Τοξότη παρουσιάζει μια ανάγκη για αναγέννηση και την δυναμική αυτή παρότι δεν είναι ορατή επηρεάζεται από την Αφροδίτη που είναι έτοιμη να παίξει το κυρίαρχο ρόλο της γεμάτη από πάθος και δράση.
Στην Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου κυρίαρχο ρόλο θα παίξει η Αφροδίτη που με την παρουσία της στον Σκορπιό θα δώσει έντονα συναισθήματα και ειδικά με τον Άρη που έρχονται σε μια κόντρα το δε μεσοδιάστημα τους γίνεται 15η μοίρα του Τοξότη και στον 8ο οίκο. Η δυναμική αυτή έχει μέχρι στιγμής τα εξής στοιχεία Ήλιος- Σελήνη- Ποσειδώνα –Δίας – Πλούτωνα- Αφροδίτη- Άρη είναι η απόλυτη απελευθέρωση του ατόμου από το δήθεν και το τάχα. Αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του και βρίσκει ότι χαμένο είχε χάσει ώστε  να πετύχει το ακατόρθωτο.
Αυτή η Νέα Σελήνη δεν αφήνει απαρηγόρητα τα σταθερά ζώδια και η έκπληξη γίνεται από τον Ουρανό στο Ταύρο και ειδικότερα Καρκίνο γιατί με τα φώτα το μεσοδιάστημα τους βρίσκεται στην 9η μοίρα  Καρκίνου  που φέρνει αναπάντεχη ένταση σε θέματα οικογενειακά, κράτους, και επικοινωνίας . Ερχόμενη σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι αλλαγή πορεία ζωής με βήματα σταθερά και προόδου. Ο δε Ερμής επηρεάζεται από τον Ουρανό και δίνει νέα αναπάντεχα ξεκινήματα και θετικές συνεργασίες που επηρεάζονται από την Αφροδίτη.
Ο Άρης αναζητά το κάρμα του από την Αφροδίτη και η Αφροδίτη βρίσκει το κάρμα της στον Άρη και μεταξύ τους οι Δεσμοί δίνουν μεσοδιαστήματα στην Αφροδίτη και στον Ουρανό. Με δυο λόγια καρμικές καταστάσεις που ότι και να κάνουμε μετά μεγάλης λύπης θα επαληθευτούνε. Και αναρωτιέμαι όπως και εσείς Νέα Σελήνη έχουμε ή ανατροπή  στην προσωπική, επαγγελματική, κοινωνική μας ζωή. Το ερώτημα παραμένει αναπάντητο;;;;;;



No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.