Friday 21 September 2018

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΖΥΓΟΥ/ ΚΡΙΟΥ ΒΟΜΒΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ



Η Πανσέληνος που γίνεται στις 25 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 4,50 πμ στον άξονα Ζυγού/ Κριού  και μεταξύ πρώτου και εβδόμου οίκου στην 01, 59 μοίρα είναι σαν βόμβα έτοιμη να σκάσει που κανείς δεν την περιμένει. Ο Ήλιος  με την Σελήνη μεταξύ τους υπάρχει μια ετοιμοπόλεμη κατάσταση  που έχει σχέση με τα εγώ του Ζυγού.  Όσο  διπλωματία και να χρησιμοποιήσει γίνεται επιθετικός και διεκδικητικός σε θέματα περιουσιακά, συνεταιρισμού, συνεργασίας, γάμου δίνοντας εντάσεις και φέρνοντας τις καταστάσεις στα άκρα.
Διαλύεται κάθε ουτοπία που υπάρχει και έρχονται στην επιφάνεια θέματα που έχουνε σχέση με τα προαναφερόμενα.  Για  λόγους οικονομικού συμφέροντος υπάρχει πιθανότητα να έρθουνε σε μεγάλες διαμάχες.
Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου στην Παρθένο αντιμάχεται λυσσαλέα τον Ποσειδώνα λόγω έλλειψη εμπιστοσύνης σε θέματα προαναφερόμενα και αναζητά να γκρεμίσει την εκμετάλλευση, την μηχανορραφία που έχουνε σχέση  με την αδυναμία των άλλων για θέματα  καριέρας και οικογένειας.  
Η Πανσέληνος αυτή φέρνει οικονομική εύνοια από θέματα που έχουν σχέση κληρονομιά και εμπορίου. Οι περισσότερο ευνοημένοι είναι οι Σκορπιοί που τους  δίνει αναπάντεχη τύχη στα οικονομικά, και στα αισθηματικά.  Επικρατεί σαν γενική εικόνα που ήρθε ο χρόνος να την κατατροπώσει μια παρελθοντολογική κατάσταση που διαλύει ότι σαθρό και αρνητικό κυριαρχούσε και θέλει να επιβιώσει.
Λίγα λόγια για την Πανσέληνο απολαύστε την.


No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.